Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Who is Who

Θα τσούξουν αδέλφια οι αλήθειες που θα ειπωθούν και θα τεκμηριωθούν με επιστημονικό τρόπο από την ομάδα μας, γιατί εμείς οι πρωκτικοί δεν θα χρησιμοποιήσουμε λιπαντικό...

Όσα θέλετε να μάθετε παραθέτονται εδώ από αυτούς που τα βίωσαν και τα γνωρίζουν βιωματικά από πρώτο χέρι, και όχι από λαθρόχειρες και βεβηλωτές της ιστορίας.

Παραθέτουμε λίγη βιβλιογραφία για το πιοι είμαστε και από που κρατάει η σκούφια μας.

O CB-Ελ: Άρτια αφιχθείς Εκ Σειρίου και άριστος γνώστης του πλανήτη καθώς και του ανθρωπίνου γένους. Επέστρεψε μετά από 4500 χρόνια για να δώσει στους απογόνους του Ελ-ληνες την τεχνολογία των θεών. Αυτή την εποχή είναι στο εξοχικό του στο Ελ Σαλβαδόρ και συγχρονίζεται με το Σήρειο για τα τελευταία upgrades.

Βιβλία που έχουν γραφτεί για την πάρτη του:http://drop.io/ivssxpq/asset/2-pdfO Polemarchos.CFMS: Κατάγεται από βασιλική γενιά , αλλά τώρα ζει ως φτωχός και άσημος. Α Φέρει στην πλάτη του δυο πύρινους σταυρούς. Έχει σταυρούς και άρματα στα χέρια του. Το ένα του δάχτυλο στο χέρι του έχει σχήμα δρεπανιού. Αυτή την εποχή μασαζ-άρει το δάχτυλό του.

Βιβλία που έχουν γραφτεί
για την πάρτη του:http://drop.io/mr5inrq/asset/7-pdfNefelim.CFMS: Αυτό το Υβρίδιο ανθρώπου και αγγέλων αναγεννήθηκε στην υποχθόνια πυραμίδα της τακλα-μακαν όπου αναπαυόταν για 45 εκατονταετίες. Γνωστός για τα ζωώδη ένστικτά του ήρθε για να ξιγηθεί πρωκτικά. Η εμπειρία χιλιετηρίδων του εγκειάται το αποτέλεσμα.
Βιβλία που έχουν γραφτεί
για την πάρτη του: http://drop.io/t817ddx/asset/3-pdf
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου